W każdej z naszych placówek planujemy indywidualne menu uwzględniając m.in.:
- Lokalne preferencje Konsumentów,
- Rodzaj wykonywanej pracy oraz stopień aktywności zawodowej,
- Sezonowość produktów spożywczych,
- Możliwości techniczne placówki oraz możliwości finansowe Klientów.
Nasze posiłki charakteryzują cechy najbardziej cenione przez Konsumentów: tradycyjny sposób produkcji, uznany smak, estetyka podania, różnorodność menu, pożywność (kaloryczność), bezpieczeństwo spożycia (HACCP), przystępna cena.
Produkujemy i sprzedajemy:
- śniadania: kanapki firmowe i zapiekane tortille, szwedzki bufet śniadaniowy, tymbaliki i galarety, jogurty, musli, owoce, bar sałatkowy, parówki i kiełbaski na gorąco, jajecznice, naleśniki i omlety na różne sposoby,
- obiady i kolacje: dla osób ceniących tradycyjne polskie smaki i kuchnie z naszych regionów przygotowujemy potrawy Kuchni polskiej, a dla osób ciekawych nowych propozycji i doznań kulinarnych oferujemy Kuchnie z różnych stron świata,
- posiłki profilaktyczne i regeneracyjne: nie tylko w postaci tradycyjnych zup z wkładką lecz również smacznych i zbilansowanych zestawów obiadowych,
- oferujemy obsługę cateringową sal konferencyjnych i bankietów w systemie room service, zawsze zgodnie z najwyższym standardem usług i indywidualnymi potrzebami Klienta.